Hørte Gry bli drept

Et nytt vitne hevder han hørte Gry Hoseins dødskamp på mobilsvareren sin. Meldingen er nå slettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De oppsiktsvekkende opplysningene kom fram under politiets tur til Israel i februar i år. Et vitne hevde at Gry Hosein ringte mobiltelefonen hans. Han merket ikke før etterpå at det var lagt inn en beskjed på svareren, skriver VG.

I sin sjokkerende forklaring hevder mannen at han hørte stemmen til Gry mens hun blir utsatt for vold. Han skal i tillegg ha hørt stemmen fra en mann i det politiet tror er Grys dødskamp. Politiet har sporet at samtalen stammer fra Gry Hoseins mobiltelefon og varte i 2 minutter og 38 sekunder.

- Da vitnet hørte på mobilsvaret senere samme lørdag, satt vitnet igjen med et inntrykk av at Gry ble utsatt for vold der og da, sier politiadvokat Jon H. Borgen til VG.

Vitnet slettet meldingen som kunne vært avgjørende i drapsetterforskningen. Politiet vil ikke identifisere vitnet av hensyn til hans sikkerhet og den videre etterforskning.

De siste fire og en halv månedene har politiet brukt store ressurser på å finne ut av hvem som fikk Grys siste livstegn fra mobiltelefonen. Først i forrige uke fant de ut av det, skriver VG.

Gamal Hosein sitter varetektsfengslet på femte måneden, han nekter enhver befatning med drapet.

RINGTE: Politiet tror Gry Hosein ringte rett før hun døde.