Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hørte kraftig smell. Oppdaget båt i full fyr

I Aust-Agder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Båtbrannen som førte til full utrykning i Åløya i Søgne i Vest-Agder onsdag kveld, kan være påtent, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge.

- Etterretning tyder på at båten er påtent. HRS avsøker området rundt båten. Hvis ikke funn blir saken tatt over av politiet som krimsak, melder Hovedredningssentralen på Twitter like før midnatt.

Politiet fikk klokka 20.19 inn melding om at det var hørt kraftige smell og flammer ved Åløya. Brannbåt, luftambulanse, Sea King og politibåt ble sendt til stedet for å undersøke. Klokka 22.11 opplyste politiet at de hadde funnet en båt som sto i full fyr.

- Det er snakk om en skjærgårdsjeep med påhengsmotor som lå fortøyd, opplyste operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NTB.

Brannen ble slukket, og det ble satt i gang søk på sjøen og fra luften for å klargjøre om noen hadde falt i vannet.

Klokka 23.45 var søket i ferd med å avsluttes.

- Vi tror ikke noen er savnet og vi driver nå kun med etterarbeid på stedet, sa Klausen.Båten vil bli undersøkt av krimteknikere torsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!