Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hørte opp mot ti skudd

Politiet i Oslo bekrefter at en bevæpnet mann har stjålet en ambulanse. Et vitne sier til Dagbladet at politiet avfyrte opp mot ti skudd mot den antatte gjerningspersonen.

SE TV: Ambulanse stjålet på Torshov Vis mer

Politiet melder på Twitter at de har kontroll på ambulansen.

- Vi har kontroll på en ambulanse som ble stjålet, av en bevæpnet mann. Det ble avfyrt skudd for å stanse gjerningsmannen, han er ikke kritisk skadd, skriver politiet.

En Torshov-beboer i 40-åra sier til Dagbladet at han så det aktuelle kjøretøyet rase nedover Vogts gate med den ene døra åpen.

- Det gikk i vill fart, sier han.

- Opp mot ti skudd

Et annet vitne sier til Dagbladet at politiet avfyrte opp mot ti skudd mot den angivelige gjerningspersonen, mens han kjørte nedover.

- Personen kjørte ambulansen opp på fortauet, og inn en gate. Politiet avfyrte flere skudd for å få personen til å stanse, sier han.

Disse opplysningene er foreløpig ikke bekreftet av politiet.

En video Dagbladet har fått tilgang til viser en ambulanse som har kjørt inn i en bygning, omringet av politibiler. Man kan se politiet knuse frontruta på ambulansen, for så å dra en person ut av den.

Det er et stort politioppbud på stedet.

Kvinne med barnevogn påkjørt

Politiet søker etter en kvinne, som de mistenker var involvert i hendelsen.

- Vi søker etter ei kvinne som vi mistenker er delaktig i tyveriet, sier operasjonsleder Tor Grøttum til Dagbladet.

Politiet er foreløpig sparsommelige med informasjon i saken. De opplyser imidlertid at en kvinne med barnevogn og et eldre ektepar er påkjørt, eller måtte oppe unna ved Sandaker Senter.

Kvinnen og barna er kjørt til sykehus, ifølge politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media