Hørte skrik før forsvinningen. Nå er mann (24) pågrepet

Den 21-årige britiske studenten Libby Squire har vært savnet i ei uke.

HØYE SKRIK: Libby Squire har vært savnet i snart ei uke. En av naboene mener å ha hørt et høyt skrik kort tid før hun forsvant. Foto: Privat
HØYE SKRIK: Libby Squire har vært savnet i snart ei uke. En av naboene mener å ha hørt et høyt skrik kort tid før hun forsvant. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I ei uke har en massiv leteaksjon pågått etter den 21-år gamle studenten Libby Squire i byen Hull i det nordlige England. Den unge jenta har vært savnet i siden torsdag kveld, etter at hun hadde vært ute med venner på en nattklubb.

Torsdag morgen melder politiet i Humberside at en 24 år gammel mann er pågrepet i forbindelse med forsvinningen. Mannen ble pågrepet i går kveld, men den savnede studenten er ennå ikke funnet.

Squire skal, ifølge The Guardian, ha tatt en taxi fra klubben og til en gate nær sin studentbolig ved 23-tida forrige torsdag. Hun skal seinere ha vært observert og hjulpet av en forbipasserende bilist nær hjemmet sitt, noe som også er fanget opp av overvåkningskameraer.

Et av tipsene politiet har fått, dreier seg om et høyt og desperat skrik omtrent 20 minutter etter at Squire sist ble observert.

- Desperat skrik

Politiet var raskt ute med å si at de var «ekstremt bekymret» for den unge filosofistudenten. Sammen med mora har politiet organisert en massiv leteaksjon. Hele 70 politibetjenter og 250 studenter lette etter Squire gjennom helgen, og både søppelkasser og parker skal ha blitt grundig gjennomsøkt i det kalde vinterværet. Så langt uten hell. Bilisten som hjalp den unge jenta skal også ha meldt seg til politiet og bistått i letingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer