Hosein kastes ut av grillen

Gamal Hosein (35) blir kastet ut av lokalene til Faresgrillen i Skien fordi han ikke har betalt husleie mens han har sittet i varetekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er en direkte følge av fenslingen av Gamal Hosein. Han aner ikke hva han skal ta seg til når han høyst sannsynlig slipper ut av varetekt tirsdag. Hva han skal finne på, er helt i det blå, sier Hoseins advokat, Jan Erik Granmo, til VG.

Kioskeieren fikk utkastelsesvarselet fredag kveld. Varselet kom på grunn av manglende innbetalt husleie, skriver VG i dag. Hosein har ikke betalt husleie eller tjent penger siden 14. januar.

Påkjenning

Hosein har ifølge sin advokat ikke hatt besøk på de til sammen seks ukene i varetekt. For to uker siden ble besøksforbudet opphevet, men på grunn av at Gamal har en liten bekjentskapskrets i Skien, har han vært alene i fengselet.

- Varetekt er veldig spesielt. På det som kan se ut som slutten av varetektsperioden, tar fengselsoppholdet ekstra hardt på Gamal, sier Granmo.

I morgen tas den endelige avgjørelsen om videre varetekt. Advokat Granmo varsler et kraftig erstatningssøksmål dersom saken skulle bli henlagt eller Gamal Hosein frikjent.

(Dagbladet.no)

KASTES UT:</B> Gamal Hosein har mottat varsel om utkastelse fra lokalene i Faresgrillen i Skien.