Hosein nekter fremdeles for drap

Gamal Hosein ble i dag avhørt for første gang siden Gry Hosein ble funnet død. Han fastholdt sin tidligere forklaring, og bedyrer sin uskyld. Samtidig blir han nektet å delta i sin tidligere kones begravelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ikke skjedd noen vesentlige endringer i forhold til hans tidligere forklaringer. Hosein fortsetter å bedyre sin uskyld. Det er det jeg har fått høre fra avhørene. Fullstendig rapport får jeg først tirsdag morgen, opplyser etterforskningsansvarlig Jon H. Borgen i Skien politidistrikt til NTB.

Avhøret av Gamal Hosein varte mandag fra klokken 12 til rundt klokken 16. Hans advokat, Jan Erik Granmo, var ikke til stede under avhøret.

- Jeg har ikke hatt kontakt med min klient siden fredag. Det later til at han har stabilisert seg etter funnet av Gry. Han er ved godt mot, og er bemerkelsesverdig sterk psykisk, sier Granmo til NTB.

Nektes å delta i begravelsen

Gamal Hosein har i dag fått avslag på søknaden om å få delta i sin tidligere kones begravelse. Politiet vil hverken gi ham permisjon eller la han møte i begravelsen med politi-følge, melder TV 2.

De opplyser at avgjørelsen er tatt som følge av hva avdøde Gry Hoseins familie har ønsket.

- Dette vil han reagere meget sterkt på, sier Gamal Hoseins forsvarer, Jan Erik Granmo. (Dagbladet.no/NTB)

<B>FORKLARTE SEG I DAG: Drapssiktede Gamal Hosein sammen med sin forsvarer Jan Erik Granmo.