Hosein vil hyre privatetterforsker

Drapssiktede Gamal Hosein har vært i kontakt med en privatetterforsker. Men 35-åringen har foreløpig lite penger å betale en etterforsker med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapssiktedes forsvarer, Jan Erik Granmo, bekrefter overfor Aftenposten at han nå har hatt samtaler med en privatetterforsker. Allerede kort tid etter at Gamal Hosein ble pågrepet og siktet for forsettelig drap på sin kone Gry Hosein, vurderte Granmo om en privatetterforsker skulle kobles inn i saken.

Den gang sa Granmo til Dagbladet.no at de først ville avvente etterforskningen av spor de hadde bedt politiet følge opp, og de ønsket et svar på om Hosein ble tiltalt for anklagene som er rettet mot ham.

Etter at liket av Gry Hosein ble funnet har politiet blitt mer sikre i sin sak i at de har pågrepet og siktet rett person for drapet på den 26 år gamle tobarnsmoren. Mye tyder på at det går mot en tiltale, og etterforskningen er helt i sluttfasen.

Brukte lite

Gamal Hosein er en svært nøysom mann. Venner av ham forteller til Dagbladet.no at han ikke sløser med penger, og at han forsøker å legge til side penger i gode tider. Etter at han ble siktet for drap har driften av hans livsverk, Faresgrillen på Falkum i Skien, falt helt sammen. Butikken har vært stengt siden Gry ble meldt savnet 14. januar i år. Eieren av grillen på Falkum ønsker nye leietakere, og lokalene skal være ryddet ut. Banken har sørget for betalingsutsettelse av lånet på huset til Gamal Hosein i Skien, skriver Aftenposten.

Nytt rettsmøte

Dagbladet.no er kjent med at venner av Gamal Hosein har tilbudt seg å drive grillen hans på Falkum videre, men at Hosein aldri har gitt noen tilbakemelding på tilbudet. Det ble gitt før ham ble pågrepet og siktet for drap på sin kone.

Den dårlige økonomien til Gamal Hosein kan sette en stopper for planene om å hyre inn en privat etterforsker til å gå gjennom politiets arbeid i Gry-saken så langt.

  • I dag framstilles Gamal Hosein for videre varetektsfengsling i Skien forhørsrett. Det er ventet at politiets begjæring om fire ukers varetekt blir tatt til følge av forhørsretten.
VIL HYRE PRIVATETTERFORSKER: Drapssiktede Gamal Hosein.