Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hotell kollapset og drepte to barn

I Frankrike.

TRAGEDIE: Minst tre mennesker mistet livet da hotellet kollapset, blant dem to barn. Redningsarbeidere søker fortsatt etter overlevende. Foto: AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS / SCANPIX
TRAGEDIE: Minst tre mennesker mistet livet da hotellet kollapset, blant dem to barn. Redningsarbeidere søker fortsatt etter overlevende. Foto: AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et hotell som var under rehabilitering kollapset klokka 23 lokaltid i går kveld i Paris-forstaden Montreuil.

En kvinne og to barn ble drept, mens åtte er skadd, bekrefter franske myndigheter overfor nyhetsbyrået AFP.

- Det er dessverre tre døde. En kvinne og to barn, inkludert en baby, sier Christian Lambert fra myndighetene i Seine-Saint-Denis.

Hotellet som var på fire etasjer var svært forfallent og var i ferd med å rehabiliteres. Det er ennå ikke klart hva som var årsaken til at bygningen kollapset. Det søkes fortsatt etter mennesker i bygningsmassene og myndighetene sier at dødstallene kan stige.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media