Hotellansatt drepte kollegaer etter trekantdrama

Gjemte seg inni sovesofa og oppdaterte Facebook på drapsrommet i to dager. Imens lette politiet intenst etter ham i London.

DOBBELTMORDER:  Attila Ban (32) drepte i august i fjor sin samboer Tibor Vass, som han var ulykkelig forelsket i. I tillegg drepte han Vass` kjæreste Alice Adams. Etter drapene gjemte han seg på samme rom inni i en sovesofa. Foto: Metropolitan police
DOBBELTMORDER: Attila Ban (32) drepte i august i fjor sin samboer Tibor Vass, som han var ulykkelig forelsket i. I tillegg drepte han Vass` kjæreste Alice Adams. Etter drapene gjemte han seg på samme rom inni i en sovesofa. Foto: Metropolitan police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hotellresepsjonisten Attila Ban (32) ble i går dømt til fengsel etter at han drepte to kollegaer på hotellet de alle jobbet på i Vest-London i august i fjor.

Det melder London-politiet Metropolitan police på sine nettsider.

Drapet på Alice Adams (20) og kjæresten Tibor Vass (20) skjedde på Radisson Edwardian Hotel på Heathrow flyplass etter at de alle hadde møttes for drinker 9. august i fjor. Etter å ha knivstukket de to gjentatte ganger med døden til følge gjemte Ban seg inni en sovesofa, rett under ett av ofrene, med sin mobil og en vannflaske.

Mens han lå der oppdaterte drapsmannen sin Facebook-status, og skrev at han ønsket «å våkne fra dette marerittet».

Ulykkelig forelsket Dobbeltmorderen var svært forelsket i Vass, men følelsene ble aldri gjengjeldt. Den ungarsk-fødte Ban delte leilighet med offeret, og etter å ha drept ham, fjernet han klærne hans og lot han ligge naken i senga, ifølge avisa Daily Mail.

Fra innsiden av madrassen fulgte han politiets arbeid gjennom et lite kikkehull.

I retten har han forklart at han var utilregnelig da drapene skjedde, men retten mener han er tilregnelig og har dømt han til livstid i fengsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer