Hotellgarasje i Oslo sperret av etter likfunn

Undersøkes av krimteknikere.

DØDSFALL: En mann søndag formiddag ble funnet død i garasjen under Royal Christiania Hotell i Oslo. Politiets kriminalteknikere kom til stedet og sperret av garasjen mens de gjorde sine undersøkelser.
Foto: Per Løchen / NTB scanpix
DØDSFALL: En mann søndag formiddag ble funnet død i garasjen under Royal Christiania Hotell i Oslo. Politiets kriminalteknikere kom til stedet og sperret av garasjen mens de gjorde sine undersøkelser. Foto: Per Løchen / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har sperret av en etasje i garasjen til Royal Christiania hotell i Oslo sentrum etter at en mann søndag formiddag ble funnet død der.

Ifølge NTBs reporter på stedet, drev politiet kriminaltekniske undersøkelser på åstedet søndag ettermiddag.

Politiet visste svært lite om dødsfallet, men gjorde innledende etterforskningskritt, ifølge operasjonssentralen.

Det var et vitne som meldte fra til alarmsentralen etter å ha observert en person livløs ved en bil. Mannen ble konstatert død på stedet av helsepersonell.

Oslo politidistrikt håndterer saken som et mistenkelig dødsfall, ifølge uttalelser innsatsleder Tore Barstad kommer med til VG.

Vi har ingen opplysninger om årsaken til dødsfallet og karakteriserer det dermed som et mistenkelig dødsfall, sier Barstad.

Blant etterforskningsskrittene politiet nå tar, er å sjekke overvåkingskameraer, for blant annet å forsøke å ta rede på hvor lenge han har ligget på stedet.

- Vi er på stedet og har sperret av funnstedet. Krimvakten er på vei for å gjøre undersøkelser, sier operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til TV 2.

Politiet jobbet søndag ettermiddag med å varsle de pårørende til den døde mannen. Liket vil bli obdusert.

(NTB)