Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hotellgjest sovnet i dusjen: - Skader i alle etasjer, sier hotelldirektør

Mannen sovnet i dusjen med vannet rennende.

STORE SKADER: En gjest på Dyreparken hotell i Kristiansand drakk seg natt til lørdag full og sovnet i dusjen. Foto: Google street view
STORE SKADER: En gjest på Dyreparken hotell i Kristiansand drakk seg natt til lørdag full og sovnet i dusjen. Foto: Google street view Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En beruset mann sovnet i dusjen på Dyreparken hotell i Kristiansand i natt. Det var en ansatt på hotellet i Sørlandsparken som fant ham og ringte politiet lørdag morgen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 06.00. Til Dagbladet sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Therese Weisser, at vannet rant ut av rommet mannen sov på.

- Mannen sovnet i dusjen med vannet rennende. Dette førte til vannskader også utover det aktuelle rommet, sier hun.

Omfattende skader
​Vannet skapte oversvømmelser og vannskader i flere andre rom, korridorer og etasjer.

Weisser er usikker på hvor store skadene er, og om det kommer til å bli dyrt for hotellgjesten.

​- Foreløpig er det en sak mellom gjesten og hotellet han bodde på, sier operasjonslederen.

​ Administrerende direktør, Kristiansand dyrepark, Per Arnstein Aamot, bekrefter overfor Dagbladet at det var Dyreparken hotell som innlosjerte den berusede mannen i natt.

- Vi vet ikke så mye mer enn at det er en beruset mann som sovnet i dusjen i natt, og at vannet har blitt stående og renne, sier han.

Fulgte vannet for å finne mannen

Ifølge Aamot skal personalet ha fulgt vannet for å finne årsaken til lekkasjen.

- De fikk åpnet rommet og kommet seg inn. Jeg har aldri hørt om noe liknende, og hele situasjonen er veldig lei siden det blir store skader. Det blir sannsynligvis en stor jobb å rydde opp i dette, sier han.

Mannen bodde i tredje etasje. De store vannmengdene som kom fra dusjen har rent nedover etasjene.

- Det er for tidlig å si hvor store skadene er og hvor omfattende kostnadene blir. Vi har kontakt med forsikringsselskapet, og hvis det viser seg at vi må stenge hotellet, har vi Abra Havn hotell vi kan flytte gjestene inn på, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!