PEDOFILT NETTVERK: Den norske psykologen (64) som ble dømt til tre år i fengsel for å ha kjøpe sex av en barneprostituert leide et rom Seven Inn. Den dansken hotellsjefen (innfelt bilde) er nå dømt til åtte års fengsel for å ha solgt unge gutter til gjestene på hotellet. Foto: Politiet/Øistein Norum Monsen.
PEDOFILT NETTVERK: Den norske psykologen (64) som ble dømt til tre år i fengsel for å ha kjøpe sex av en barneprostituert leide et rom Seven Inn. Den dansken hotellsjefen (innfelt bilde) er nå dømt til åtte års fengsel for å ha solgt unge gutter til gjestene på hotellet. Foto: Politiet/Øistein Norum Monsen.Vis mer

Hotellsjef solgte unge gutter til gjestene

Hotellet Seven Inn var base for skandinaviske pedofile i Kambodsja. Norsk overgriper (64) leide rom av den hallikdømte danske hotellsjefen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I januar avslørte Dagbladet at tre nordmenn var mistenkt for å tilhøre et pedofilt nettverk med base i Seven Inn, et hotell i byen Siem Reap i Kambodsja. I tillegg bodde en 64-årig norsk psykolog på hotellet da han ble arrestert og dømt til tre års fengsel for å ha kjøpt sex av en barneprostituert.

Nå er hotellsjefen, en 65 år gammel dansk statsborger, dømt til åtte års fengsel for hallikvirksomhet i hotellet. Dansken drev Seven Inn fra han flyttet til Siem Reap i 2008, til august 2010 da han ble arrestert.

Straff
Den danske hotelleieren forsøkte å rømme fra Siem Reap i Kambodsja til Thailand, da Anti-traficking-politiet slo til og arresterte mannen de hadde hatt under oppsikt over lang tid.

Under rettssaken vitnet tre unge gutter mot sin tidligere arbeidsgiver.

TATT: Den norske psykologen (64) ble overvåket i et halvt år før han ble pågrepet. Det enorme bildemateriale viser mannen med unge gutter i Siem Reap i Kambodsja. Dagen etter pågripelsen av nordmannen beslagla politiet alle eiendelene fra nordmannens rom på gjestehuset Seven Inn i sentrum av Siem Reap. Her gjennomgår politet eiendelene med mannen noen dager etter pågripelsen. Foto: Politiet i Siem Reap
TATT: Den norske psykologen (64) ble overvåket i et halvt år før han ble pågrepet. Det enorme bildemateriale viser mannen med unge gutter i Siem Reap i Kambodsja. Dagen etter pågripelsen av nordmannen beslagla politiet alle eiendelene fra nordmannens rom på gjestehuset Seven Inn i sentrum av Siem Reap. Her gjennomgår politet eiendelene med mannen noen dager etter pågripelsen. Foto: Politiet i Siem Reap Vis mer

- Han lærte meg hvordan jeg skulle utføre oralsex på andre menn, sier et av ofrene ifølge avisen Phonm Pehn Post.

Utførte oralsex
Den 64-år gamle norske psykologen ble pågrepet i januar 2010 etter at politiet hadde avhørt en ung gutt som hadde besøkt nordmannen på hans rom på Seven Inn. Til politet forklarte gutten at nordmannen hadde kysset ham, bedt han ta på en kondom før mannen utførte oralsex på gutten.

På hotellrommet oppbevarte 64-åringen sexleketøy, kondomer og potensfremmende glidemiddel. På mannens datamaskin ble det funnet hundrevis av barnepornografiske bilder.

Overvåket
Organisasjonen APLE (Action Pour Les Enfants) som samarbeider med politiet i Siem Reap om spaning og etterforsking, mener hotellet ble drevet som en bordell. I tillegg til nordmennene som er mistenkt for pedofili, er 23 andre menn og en kvinne i nettverket rundt hotellet mistenkt for å ha begått overgrep mot barn.

- Dansken drev stedet som en bordell. Han lot gjestene ha sex med mannlige ansatte i alderen 15 til 21 år. Gjestene betalte fra 15 til 50 dollar for å ha sex med guttene. Den 64 år gamle dansken tok fem dollar selv, sa sjefen for anti-trafficking politiet i Siem Reap, Bonthong Sun, da Dagbladet snakket med ham i januar.

En person fra Siem Reap som jobbet på danskens hotell ble dømt til fem år fengsel for å ha hjulpet dansken i sin hallikvirksomhet.

FENGSEL: Den overgrepsdømte nordmannen og den hallikdømte dansken delte celle i dette fengselet i Siem Reap. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.
FENGSEL: Den overgrepsdømte nordmannen og den hallikdømte dansken delte celle i dette fengselet i Siem Reap. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET. Vis mer