Howards håpløse puppeshow

CANNES (Dagbladet): Den amerikanske radiokongen Howard Stern, som er i Cannes for å selge filmen om sitt elleville liv, gjorde det så grundig i går at alt han måtte ha av budskap nærmest forsvant i et hav av pupper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sterns radioshow har 18 millioner lyttere i USA. Her i Cannes har han arrangert to hysteriske fotoshow med halvnakne jenter og en tjue meter lang oppblåsbar Howard-figur.

Den ble for øvrig punktert etter ordre fra selveste presidenten, Jacques Chirac, av sikkerhetsgrunner.

Den to meter lange Stern, som kaller seg selv et forvokst fugleskremsel med en altfor liten penis, fikk oppleve en like punktert pressekonferanse i går ettermiddag.

Bare et tjuetall journalister var møtt fram for å høre ham snakke om sine kjæreste samtaleemner, som størrelsen på sin penis, gleden ved å rulle seg på golvet med lesbiske kvinner, og det lykkelige liv med en trofast kone.

Filmen om Howard Stern, som heter «Howard Sterns edlere deler» og lanseres i Norge i juni, er faktisk en ganske hyggelig og underholdende historie om en forvokst, men sympatisk (trass i alt) jødegutt, med et peniskompleks, som på et eller annet mystisk vis får seg en kone som ikke svikter ham.

For europeere flest er Sterns sinnssvake radiosuksess et mysterium.

EN AMERIKANER I CANNES: Howard Sterns forsøk på å hype filmen om sitt liv forsvant i et hav av pupper.