551 nye smittede siste døgn:

Høyeste smittetallet siden midten av januar

Det siste døgnet er det registrert 551 coronasmittede i Norge. Det er 210 flere enn dagen før og 225 flere enn samme dag i forrige uke.

CORONAVIRUSET: På landsbasis er det meldt om 551 nye coronasmittede i Norge siste døgn. Her hovedstaden Oslo. Foto: Terje Pedersen/NTB.
CORONAVIRUSET: På landsbasis er det meldt om 551 nye coronasmittede i Norge siste døgn. Her hovedstaden Oslo. Foto: Terje Pedersen/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste døgnet er det registrert 551 coronasmittede i Norge. Det er 210 flere enn dagen før og 225 flere enn samme dag i forrige uke.

Så mange nye smittede er det ikke registrert på ett enkelt døgn, siden 13. januar. Hele 231 av de coronasmittede er registrert i Oslo. Det er det høyeste smittetallet i hovedstaden siden 19. november i fjor.

Ved midnatt natt til fredag er det registrert 70 040 coronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS). De siste sju dagene er det registrert til sammen 2.216 nye smittetilfeller i Norge. 3,7 millioner coronatester er til nå utført her i landet.

308.145 personer har fått første dose av coronavaksinen, og 125.150 personer har fått andre dose.

92 coronapasienter var torsdag innlagt på sykehus. Det var tre færre enn dagen før.

Til sammen er 620 coronasmittede personer døde i Norge siden mars, viser foreløpige tall. Om pasientene har dødd av eller med covid-19, er ikke alltid mulig å slå fast.

64 prosent av alle døde har fylt 80 år. I aldersgruppen under 50 år er det meldt om ni dødsfall i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer