Høygravid amerikansk korporal forsvunnet

Maria (20) skulle vitne i rettssak. Nå er hun borte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 20 år gamle Maria Lauterbach forsvant fra Camp Lejeune i North Carolina for snart en måned siden.

Korporalen er høygravid og kan føde når som helst, skriver CNN. 20-åringen skulle vitne i en sak om en hendelse på basen da hun forsvant i desember.

Meldt savnet 19. desember

Moren meldte henne savnet 19. desember. Da hadde ikke datteren gitt lyd fra seg siden 14. desember. Dette er også dagen hvor mobiltelefonen hennes ble brukt for siste gang. Telefonen ble funnet ved inngangen til Camp Lejeune 20. desember.

Det siste uttaket av kontoen til Lauterbach ble også registrert 14. desember. Men etterforskerne sier at det ble registrert mistenkelig aktivitet på kontoen hennes 10 dager seinere.

Bekymret på grunn av bevis

Sheriffen i Onslow County, Ed Brown, sier han er bekymret for kvinnen på grunn av bevisene i saken.

Moren har forklart at datteren pleide å ringe til familien opp til tolv ganger i uken og at hun ble redd da hun ikke hørte noe fra datteren på fem dager.

Bilen funnet mandag

Mandag ble bilen til korporalen funnet ved bussterminalen i Jacksonville. Det er foreløpig uklart hvor lenge bilen kan ha stått der.

- Det er flere funn og bevismateriale som har blitt oppdaget og som gjør at Marias forsvinning virker mistenkelig, sier en talsperson for sheriffen i en uttalelse, skriver Marine Corpse News.

Gruppe på Facebook

Korporal Lauterbach begynte i US Marines juni 2006. Da hun forsvant jobbet hun i administrasjonen på basen. Nå har familie og venner laget en gruppe på Facebook i håp om å finne Maria.

«Vi elsker deg og savner deg. Vær så snill, kom hjem» skriver Marias søster Anne Lauterbach på gruppens side.

GRAVID I ÅTTENDE MÅNED: 20 år gamle Maria Lauterbach forsvant for en måned siden.