Høygravid kvinne brutalt voldtatt

Den høygravide kvinnen ble dyttet overende og voldtatt i sitt hjem i Sverige. To andre gravide i samme område er blitt forsøkt overfalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) Politiet i Sverige tror samme mann står bak voldtekten og de to andre forsøkene på overfall.- Vi frykter at han vil slå til igjen, sa etterforsker Per Stevemar til det svenske TV-programmet "Efterlyst" i går.Den høygravide kvinnen i 20-årene ble voldtatt i sin egen leilighet i Haninge sør for Stockholm mens hennes mindreårige barn var tilstede, melder Expressen.

Spurte om mannen var hjemmeHun hadde akkurat kommet inn i leiligheten sammen med barnet da det ringte på døren. Utenfor stod en ung mann med mørkt hår som spurte etter en ukjent person. Etter å ha forsikret seg om at kvinnens mann ikke var hjemme, tvang han seg inn i leiligheten.

- Kvinnen ble dyttet slik at hun falt ned på ryggen og slo bakhodet i gulvet, han slet av henne klærene og voldtok henne. Etterpå forsvant han, sier Per Stevemar til TV-programmet.

Barnet kan ha blitt vitneKvinnen vet ikke om barnet var på sitt rom eller ikke da voldtekten pågikk.

Hun skal ha ringt mannen sin like etterpå, men klarte ikke fortelle hva som hadde skjedd. Da han kom hjem til leiligheten, klarte hun fortsatt ikke å snakke og måtte skrive ned på et papir hva som hadde skjedd, ifølge Stevemar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer