Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Høyre og Frp fram på ny måling

Ingen regjeringsslitasje.

GÅR FRAM: Statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Siv Jensen (Frp) har grunn til å smile.
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
GÅR FRAM: Statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Siv Jensen (Frp) har grunn til å smile. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyre og Fremskrittspartiet går begge fram på en måling som InFact har utført for VG.

Høyre får en oppslutning på 26,4 prosent på den nye novembermålingen, en oppgang på 0,2 prosentpoeng fra oktober, skriver VG.

Fremskrittspartiet går fram 0,7 prosentpoeng til 14,9 prosent. Kristelig Folkeparti får støtte fra 6,1 prosent av de spurte, en oppgang på 0,6 prosentpoeng. Venstre faller 0,3 prosentpoeng til 4,7 prosent.

Blant de rødgrønne partiene er det kun Senterpartiet som vokser. Partiet går fram 0,1 prosentpoeng til 4,7 prosent. Landets største parti, Arbeiderpartiet, faller 0,3 prosentpoeng til 33,4 prosent. Sosialistisk Venstreparti faller mest av alle på målingen, ned 0,4 prosentpoeng til 4,1 prosent.

Rødt får en oppslutning på 1,2 prosent, ned 0,2 prosentpoeng. Miljøpartiet De Grønne får 3,1 prosent på målingen, ned 0,3 prosentpoeng.

Målingen har en feilmargin på opptil 2 prosent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media