Høyre og Frp har krisemøte hjemme hos Erna

Ikke funnet noen løsning. 

IKKE ENIGE: Krf sa i dag nei til budsjettforslag fra både Venstre og regjeringen. Det betyr krisemøte hjemme hos statsminister Erna Solberg. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
IKKE ENIGE: Krf sa i dag nei til budsjettforslag fra både Venstre og regjeringen. Det betyr krisemøte hjemme hos statsminister Erna Solberg. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var lenge snakk om at alle de fire regjeringspartiene skulle møtes for budsjettfohandlinger i kveld, men i stedet sitter i kveld Høyre og Frp i krisemøte hjemme hos Erna Solberg.

Like etter klokka 18 var finanspolitisk talsperson for Høyre, Svein Flåtten, på vei inn til møtet der statsministeren og finansminister Siv Jensen sitter med sine respektive rådgivere.

- Vi får prøve å finne løsninger. Nå var det slik at Venstre i helga la fram et forslag som vi mener bare er en skisse til en løsning, sier Flåtten.

Også Bent Høie (H), Høyre-nestleder Jan Tore Sanner og Frp's Hans Andreas Limi er med på krisemøtet. I 18-tida forlot Per Sandberg (Frp) boligen, og først nærmere 20.30 forlot finansministeren møtet.

Langt unna

Tidligere i dag ble det klart at regjeringspartiene er langt unna en løsning. KrF-leder Knut Arild Hareide sa til Dagbladet at de verken kan gå for Venstres eller regjeringens forslag, slik det er nå.

- Det er ikke alt vi er enige med Venstre om i deres forslag, men jeg har fått fullmakt fra gruppemøtet til å forhandle videre om budsjettet, sa Hareide etter møtet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer