Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

#Metoo

Høyre-politiker varslet om seksuell trakassering fra menn i partiet

Tidligere leder i Hamar Høyre, Jane Meyer, kontaktet fredag Høyre-ledelsen for å varsle om tilfeller av seksuell trakassering innad i partiet.

ORIENTERT: Generalsekretær John-Ragnar Aarset i Høyre bekrefter overfor TV 2 at han har hatt kontakt med en lokal tillitsvalgt som sier hun har opplevd seksuell trakassering. Han sier han har oppfordret Meyer til å fortelle hvem som sto bak hendelsene. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
ORIENTERT: Generalsekretær John-Ragnar Aarset i Høyre bekrefter overfor TV 2 at han har hatt kontakt med en lokal tillitsvalgt som sier hun har opplevd seksuell trakassering. Han sier han har oppfordret Meyer til å fortelle hvem som sto bak hendelsene. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Meyer sier til TV 2 at hun mener hun har vært utsatt for seksuell trakassering ved fem anledninger de siste fire årene.

Hun ønsker ikke å navngi Høyre-politikere, men sier det dreier seg om svært profilerte politikere ved to av tilfellene.

Det var Hamar Arbeiderblad som omtalte saken først. Overfor avisen vil hun ikke utdype hva slags handlinger det er snakk om.

– For å si det sånn: Jeg har ingen problemer med at folk byr opp til dans eller prøver seg på kvinnelige partikolleger. Dette dreier seg om noe helt annet, sier hun.

Generalsekretær John-Ragnar Aarset i Høyre bekrefter overfor TV 2 at han har hatt kontakt med en lokal tillitsvalgt som sier hun har opplevd seksuell trakassering. Han sier han har oppfordret Meyer til å fortelle hvem som sto bak hendelsene.

– Vi vil helst kunne reagere overfor dem som har begått overtramp, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!