Høyre sine nettsider også angrepet

Noen timer etter angrep på Arbeiderpartiets sider.

UNDER ANGREP: Noen timer etter at Arbeiderpartiet bekreftet at deres nettsider ble angrepet, bekrefter også Høyre at de er under angrep.   Bildet er av Erna Solberg på Høyres landsmøte. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
UNDER ANGREP: Noen timer etter at Arbeiderpartiet bekreftet at deres nettsider ble angrepet, bekrefter også Høyre at de er under angrep. Bildet er av Erna Solberg på Høyres landsmøte. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Noen sekunder etter Dagbladet mottok denne mailen, ble Hoyre.no angrepet:

«Som straff for å følge etter ap i DLD saken vil også Hoyre.no bli straffet..

/Annon»

- Vi har gjennom media oppfattet trusler om at det ville komme angrep hvis vi støttet DLD, sier Sigbjørn Aanes fra Høyre.

Aanes bekrefter at nettsiden går opp og ned, og forteller at de ikke vet årsaken, men at leverandøren deres jobber med saken.

Stopper angrepet - Vi stopper angrepet på Høyre for nå. Vi vet det er flere fra Høyre som er imot direktivet, men allikevel ikke har ryggrad for å stemme imot. Vi håper at de som faktisk er imot tør å stå frem. Det er enda ikke forsent å stoppe Direktivet, skriver Anonymous i en epost til Dagbladet.

Mandag sa stortinget ja til innføring av det omstridte direktivet. DLD ble vedtatt med 89 mot 80 stemmer etter en intens og langvarig debatt.

Tidligere i dag var Arbeiderpartiets nettsider nede, og kommunikasjonssjef i AP, Pia Gulbrandsen, fortalte at sidene deres hadde vært under angrep siden tirsdag formiddag.

Stor mengde trafikk Hun fortalte at problemet kom av at noen sendte en stor mengde trafikk til nettsidene deres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.