Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Høyre snur - vil beholde fagforeningsfradrag

Har i årevis kjempet for å fjerne det.

SNUR: Høyre går bort fra en gammel kampsak når de nå ikke vil fjerne fagforeningsfradraget likevel. Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADET
SNUR: Høyre går bort fra en gammel kampsak når de nå ikke vil fjerne fagforeningsfradraget likevel. Foto: LARS EIVIND BONES / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyre snur og har bestemt seg for å beholde fagforeningsfradraget etter at partiet i årevis har kjempet for å fjerne dette fradraget.

- For første gang vil det nå stå i Høyres program at vi ønsker å opprettholde fagforeningsfradraget på det nivået det er på i dag, sier Høyre-nestleder Bent Høie til VG.

Høie er leder i partiets programkomité, og tirsdag legger han fram partiets første utkast til nytt stortingsvalgprogram. Fredningen av fagforeningsfradraget, i dag på 3750 kroner, bryter med mange års Høyre-politikk, innrømmer Høie.

- Denne gangen har vi jobbet mye mer med arbeidsmarkedspolitikken enn tidligere. Årsaken til det er at vi så at her har vi en for lite utviklet politikk, sier han.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media