GIR SEG: André Oktay Dahl skal gi seg i Høyre og begynne som PR-mann. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
GIR SEG: André Oktay Dahl skal gi seg i Høyre og begynne som PR-mann. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpixVis mer

Høyre-topp forlater politikken og blir PR-mann

- Jeg er klar over at mange vil stusse på at jeg hopper av politikken nå

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Høyre-politikeren André Oktay Dahl forlater politikken når stortingsperioden hans går ut til høsten. Han satser i stedet på en karriere i PR-bransjen.

Hopper av Hans nye arbeidssted blir PR-byrået Gambit H+K, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg er klar over at mange vil stusse på at jeg hopper av politikken nå, men nå var jeg klar for noe nytt. Jeg fortsetter på Stortinget til perioden er over og skal gjøre mitt beste for at Høyre gjør et godt valg, sier Dahl.

Dahl er utdannet jurist og har tilbrakt tolv år på Stortinget. Han sier at han var i kontakt med forskjellige bransjer før han endte opp i Gambit H+K.

Flere valg - Jeg har sett både på advokatyrket, organisasjoner og kommunikasjon. Jeg konkluderte med Gambit fordi det kunne tilby meg en bredde i arbeidsoppgavene, godt arbeidsmiljø og har sett meg som person. Jeg velger å tro jeg derfor er mer enn en avdanket politiker, sier Dahl.

Administrerende direktør og byråleder i Gambit H+K, Ole Tom Nomeland, ser på Dahl som en tydelig person i samfunnsdebatten og som en fremtredende politiker som har fremstått som moderne og uredd. Dette er gode egenskaper som kan bidra til å løfte byrået, tror han.

(NTB)