Høyre varsler krevende budsjettforhandlinger

Regjeringspartienes finanspolitikere varslet at de vil komme samarbeidspartiene i møte da forhandlingene om statsbudsjettet startet i Stortinget tirsdag.

- KREVENDE: Uformell forhandlingsleder og Høyres finanspolitiske talsmann Svein Flåtten viste til samarbeidsavtalen da NTB spurte om veien fram mot enighet om neste års statsbudsjett.  
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
- KREVENDE: Uformell forhandlingsleder og Høyres finanspolitiske talsmann Svein Flåtten viste til samarbeidsavtalen da NTB spurte om veien fram mot enighet om neste års statsbudsjett. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Uformell forhandlingsleder og Høyres finanspolitiske talsmann Svein Flåtten viste til samarbeidsavtalen da NTB spurte om veien fram mot enighet om neste års statsbudsjett.

- Vi kommer til å ta utgangspunkt i at de fire partiene var enige om en ny politikk etter forhandlingene om samarbeidsavtalen i Nydalen. Det er jo grunnen til at vi setter oss ned her i dag. Så vil vi høre på hverandres synspunkter, og hverandres budsjetter, sa Flåtten få minutter før alvoret tok til i statsrådssalen i Stortinget.

(NTB)