Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Høyrebølge i panna?

Hvor kult er det å bli gammel med en Unge Høyre-logo tatovert i panna? Politikerne går nye veier i valgkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aust-Agder Unge Høyre gir en mobiltelefon i premie til den første fra fylket som tatoverer en Unge Høyre-logo godt synlig på kroppen sin. Tatoveringen må skje før valget, vel å merke.

For å få sjansen til å vinne telefonen, er kravet at du kommer fra Aust-Agder og skaffer deg en Unge Høyre-tatovering som er minimum 10 centimeter bred på et godt synlig sted på kroppen, skriver Agderposten.

- Ideen fikk jeg etter at en kompis som tatoverte en firmalogo på kroppen og viste den fram, sier Thomas Høie, som er leder i partilaget.

Han sier han er overbevist om at det finnes ungdom som er villige til å tatovere seg for å få en sprek mobiltelefon til en verdi av 4.000 kroner.

- Det hadde jo vært kjempekult hvis noen hadde gått rundt med en Unge Høyre-tatovering for eksempel i panna, sier Thomas Høie.

  • Det var mobilselskapet Mobyson som hadde ideen først. De tilbød gratis tattoo til de som brente inn logoen deres. Like etterpå gikk selskapet inn og solgte alle kundene sine til Tele2.

    (Dagbladet.no og NTB)

<B>HØYREBØLGE:</B> Hvor kult er det å bli gammel med en slik logo i pannen, eller på armen? Verd en mobiltelefon synes Unge Høyre i Aust-Agder. (PS: Ja, det er manipulert!)
<B>HØYREBØLGE:</B> Hvor kult er det å bli gammel med en slik logo i pannen, eller på armen? Verd en mobiltelefon synes Unge Høyre i Aust-Agder. (PS: Ja, det er manipulert!)