Høyrepolitiker vil inn i Hells Angels

SKIEN (Dagbladet): Høyrepolitiker Sven Roger Nordberg (32) i Skien vil inn i motorsykkelklubben Hells Angels. Nå er det full motorsykkelkrig i partiet som smykker seg med å kjempe for lov og orden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordberg er talsmann for motorsykkelklubben Libra i Skien. Klubben er opptatt som rekrutteringsmedlemmer til Hells Angels. Det er bare et tidsspørsmål før klubben blir et fullverdig medlem av den omstridte motorsykkelorganisasjonen.

- Jeg kan ikke se at det er noe problematisk. Jeg er en lovlydig borger og valgt inn i politikken på Høyres program, sier Nordberg til Dagbladet.

Kraftig reaksjon

Høyrepolitiker og tidligere politiførstebetjent Reidar Gullesen i Skien reagerer kraftig på at hans partifelle sympatiserer med Hells Angels. Han karakteriserer Hells Angels som en kriminell organisasjon.

Nordberg vil ikke si noe om angrepene mot ham.

- Ingen kommentar, er den eneste kommentaren til Libra-lederen. Han vil heller ikke utdype sitt politiske syn, men understreker at han står på Høyres program.

Ved siste kommunevalg hadde han en 36. plass på partiets liste, men Libra-sjefen fikk mange ekstrastemmer og havnet på 12. plass da stemmene var talt opp.

- Grundig diskutert

- Min rolle i Libra har vært grundig diskutert i partiets bystyregruppe, sier Nordberg, som ikke vil ikke blande politikk og motorsykkelklubb.

HELLS HØYRE: Sven Roger Nordberg, her flankert av Diesel Dahl (t.v.) og Harley Davidsen, får kraftig kritikk fra partifeller. De liker ikke at han vil inn i Hells Angels.