Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Høyres flørt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Det flørtes helt vilt mellom Høyre og Fremskrittspartiet, seinest i gårsdagens finansdebatt. Venstre-leder Lars Sponheim setter foten ned for Venstre-deltakelse i en slik konstellasjon. Statsminister Kjell Magne Bondevik advarer også sterkt mot disse utspillene, og sier til Aftenposten at en videre utvikling i forholdet mellom de to partiene vil føre til at KrF må tvinge Høyre til å velge mellom Frp og KrF.
  • Da er det det lyder fra hornet på veggen i KrF-stua: Kåre Kristiansen og Gunnar Prestegård sier til NRK at det er på tide at også KrF reorienterer seg i terrenget og åpner for regjeringssamarbeid med Frp, slik at det kan bli en slagkraftig samling på borgerlig side mot det rød-grønne alternativet. Dette står rett nok i skarp strid med Prestegårds tidligere utsagn om KrF som politikkens lys og salt uansett posisjon. Men pytt-pytt - hva gjør vel det om han og Kåre Kristiansen får inn et spark mot Kjell Magne? Noe er i alle fall stabilt i norsk politikk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media