Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Høyt skattet underholder

Ingen norske underholdere har trukket så mange tv-seere som Tande-P. Nå jobber han med en ny lørdagsserie, samtidig som han skriver julekalender, krimbok og filmmanus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tande-P. har ledet en rekke underholdningsprogrammer for NRK, blant annet «Opp med Norge», «Sveip» sammen med Hilde Hummelvoll, «Tande Potpurri», «På'n igjen», «På Norsktoppen i USA» og sist i fjor «Høyt Skattet». I år hadde han dessuten 25-årsjubileum i NRKs «Reiseradioen».

Nå er han i gang med sin fjerde krimbok, og har til sammen skrevet nærmere 30 bøker, om alt fra allergi til papparollen. Flere revyer er det blitt, både sammen med Ole Paus og Klaus Hagerup, og i disse dager skriver han på en ny revy som skal settes opp neste år. Samtidig skriver han sitt første filmmanus, som ifølge ham selv blir en komedie for hele familien. Tande-P. er også medforfatter på årets julekalender for TV2, som handler om Vazelina Bilopphøggers.