Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hroar A. Hansen er død

Den tidligere Frp-politikeren, redaktøren og industrilederen ble 68 år gammel.

LANDSMØTET i 1989: Fremskrittspartiets ledelse mente alt lå til rette for en seiersmarsj frem mot høstens stortingsvalg. Fra venstre ved talerstolen på Hotel Caledonien i Kristiansand er Hroar Hansen, Carl I. Hagen og Pål Atle Skjervengen.  Talerstolen har teksten "Fremtiden skapes - den vedtas ikke".  Foto: Per Svensson / Aftenposten*** FOTO IKKE BILDEBEHANDLET ***
LANDSMØTET i 1989: Fremskrittspartiets ledelse mente alt lå til rette for en seiersmarsj frem mot høstens stortingsvalg. Fra venstre ved talerstolen på Hotel Caledonien i Kristiansand er Hroar Hansen, Carl I. Hagen og Pål Atle Skjervengen. Talerstolen har teksten "Fremtiden skapes - den vedtas ikke". Foto: Per Svensson / Aftenposten *** FOTO IKKE BILDEBEHANDLET *** Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Drammen Frp som melder om dødsfallet på sine Facebook-sider lørdag kveld.

Hroar A. Hansen var med på å stifte Fremskrittspartiets forløper Anders Langes Parti i 1973. Han var organisatorisk nestleder i Fremskrittspartiet fra 1985 til 1991, og varaordfører i Drammen fra 1988 til 1991, skriver Drammens Tidende.

Han var også kjent for å ha eid avisene Morgenbladet og senere tabloidavisen Søndag Søndag. Han var ansvarlig redaktør i Morgenbladet fra 1988 til 1993.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!