Hudfletter etterforskningen

Den drapstiltaltes forsvarer hudflettet politiets etterforskning i Linda Didriksens-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Linda Didriksens tidligere samboer erklærte seg ikke skyldig. Politiet har så godt som ingen tekniske bevis, men 70 vitner!

Saken står og faller med aktoratets vitner.

Linda Didriksen ble funnet drept i juni 2001, nøyaktig ett år etter at hun var meldt savnet fra leiligheten hun delte med sin samboer på Ørnes i Meløy.

Levningene av Linda ble funnet skjult i Storvikskaret 1. juni 2001, 26 kilometer fra Ørnes. Rester av klærne hennes ble omtrent samtidig funnet noen kilometer lenger nord, i Skaugvollelva.

Påtalemakten mener 21-åringen drepte Linda Didriksen en gang i tidsrommet 31. mai - 1. juni, trolig ved å kvele henne i deres felles leilighet. Tiltalen lyder på forsettlig drap.

Fortettet stemning

Stemningen var til å ta og føle på da Linda Didriksens foreldre kom inn i rettslokalet sammen med sin bistandsadvokat Nils Aga. Tiltalte satt allerede på sin plass, og så direkte bort mot dem mens de satte seg og ble fotografert av et betydelig antall pressefotografer.

Etter at det ble ro, og før foreldrene begynte å se seg om i rettslokalet, trakk 21-åringen blikket til seg. Kort tid etter svarte han «ikke skyldig» på spørsmål fra sorenskriver Gunnar Lind.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer