Hugget ned jente (6) med øks

En 26 år gammel mann er arrestert etter at en seks år gammel jente ble hugget i hodet med øks i Sverige i dag. Jenta er alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet måtte slå ned mannen med køller for å roe ham ned. 26-åringen hadde fremdeles øksa i hånda da han ble arrestert, skriver Aftonbladet.

6-åringen er alvorlig skadd. Hun er påført hodeskader, men har unngått hjerneskader, melder sykehuset i en pressemelding.

- Farlig for barn

Store politimannskaper letet i flere timer etter 26-åringen som var mistenkt for angrepet på jenta i Kungshögsparken i Ljungby ved 11-tiden i formiddag.

Mannen skal ha hugget 6-åringen i hodet med øks flere ganger. Hun lekte med en kamerat før angrepet fant sted. Gjerningsmannen forlot parken på sykkel.

Den mistenkte gjerningsmannen rømte fra St Sigfrids psykiatriske klinikk i Växjö i natt. Ved 13-tida ble han observert i Växjö.

- Han ble pågrepet ti minutter etter vitneobservasjonene, bekrefter Växjöpolitiet overfor Aftonbladet.se.

De ansatte ved den psykiatriske klinikken sier til TT at 26-åringen er farlig for barn. Mannen hadde akkurat fått permisjonsforbud, men i natt klarte han å få opp et låst vindu og rømme.

26-åringen er ført til akuttavdelingen ved Ljungby sykehus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer