- Hugget ned med machete etter mobilkrangel

Tre slektninger pågrepet i Göteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 21-åring døde og to kvinner ble skadet i et knivdrama på Marklandsgatan i Göteborg i går kveld. Tre gjerningsmenn er nå pågrepet i saken, skriver Expressen.

Alle de tre pågrepne skal være i slekt med hverandre. Den hovedmistenkte er en mann (45).

Ifølge politiet var 45-åringen utrustet med skytevåpen, i tillegg til flere kniver. Han ble fraktet til sykehus med ambulanse etter basketaket.

- Han fikk en form for epileptisk reaksjon på politistasjonen, og ble sendt til sykehuset for en sjekk, sier Mats Rilemark hos Frölundapolitiet til Expressen.

Aftonbladet skriver at det skal være en krangel om en mobiltelefon som ligger bak knivdrapet, uten at politiet har bekreftet det.

I tillegg skal en machete ha blitt funnet på den blodige asfalten.

Den svenske avisen skriver at offeret ble påført et kraftig hugg mot halsen. Foruten stikkvåpenet har politiet funnet et håndvåpen på plassen.

Våpenet skal, ifølge Aftonbladet, tilhørt den drepte 21-åringen.

PÅGREP TRE: Politiet har pågrepet tre mistenkte etter knivdrapet i Göteborg. Den hovedmistenkte, en 45-åring, bar skytevåpen og flere kniver. Foto: Adam Ihse, Scanpix
PÅGREP TRE: Politiet har pågrepet tre mistenkte etter knivdrapet i Göteborg. Den hovedmistenkte, en 45-åring, bar skytevåpen og flere kniver. Foto: Adam Ihse, Scanpix Vis mer

De to kvinnene skal kun ha blitt påført lettere skader, ifølge politiet.

- Hugget ned med machete etter mobilkrangel