Hulket i nødtelefonen: - Han har skutt alle

Cassidy Stay er den eneste som overlevde massakren. Onkelen står nå tiltalt for de brutale drapene.

DRAPSSAK: Rettsaken mot Saken mot Ronald Haskell Jr. er i gang og detaljene er grufulle. Video: CNN. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fem år etter de grufulle handlingene, er saken nå oppe for retten i Texas, USA:

Cassidy Stay, da 14 år gammel, lå på gulvet mellom foreldrene og de fire søsknene. Hun hørte skudd etter skudd. En. To. Tre, og broren slutter å gråte.

Det går fram av jentas forklaring, skriver ABC13.

Bare Cassidy overlevde, ved å spille død. I nødsamtalen kort tid etterpå, fortalte hun at hele familien lå drept i sin egen stue. Gjerningsmannen var onkel «Ronnie».

Ronald Haskell Jr. står tiltalt for å ha brutalt drept - så godt som henrettet - sin svigerinne, ektemannen hennes og fire av barna deres. Han benekter ikke de faktiske forhold, men forsvareren mener han var psykisk syk.

- Hevn

Haskell og kona Melannie (drepte Katie Stays søster, journ. anm.) skal ha hatt trøbbel i ekteskapet over lengre tid. Aktoratet prøver nå å overbevise juryen om at han drepte familien fordi de hjalp Melannie å gå fra ham, skriver Houston Chronicle.

De mener det dreier seg om et hevnbasert massemord.

- Bevisene som blir lagt fram, ville ikke vise at dette var en person som var gal i gjerningsøyeblikket. Dette var en plan som ble lagt i sinne, med hevn som pådriveren, sier aktor Samantha Knecht ifølge Houston Chronicle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer