Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hummer smadret personbil i Oslo sentrum

Skal ha kjørt på rødt lys. Mistanke om promille.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fire personer ble skadd da en stor firehjulstrekker av merket Hummer kolliderte med en personbil i krysset Cristian Kroghs gate / Hausmanns gate like ved legevakta i Oslo i kveld.

- En stor varebil har kollidert med en personbil. Én person er kjørt til Ullevål Universitetssykehus, én til Aker sykehus og to til legevakten. Såvidt jeg har fått opplyst skal skadene ikke være livstruende, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Føreren av Hummeren skal ha kjørt på rødt lys i Christian Kroghs gate før bilen traff en Volvo V70 og fortsatte videre før den dundret inn i en butikkfasade der den skadet veggen og knuste et vindu.

- Bilene har store materielle skader, og et kjøretøy gikk i veggen på den andre siden. En av bilene kjørte på rødt lys, og vi har mistanke om promillekjøring, opplyser Ølstad.

Tilstanden til de fire skadde var like etter ulykken ikke endelig klarlagt.

Christian Kroghs gate ble stengt en periode etter kollisjonen, men ble åpnet igjen i 20-tida.

Hummer er kjent som en sivil utgave av det amerikanske forsvarets Humvee, og er blant de mest ruvende og robuste firhjulstrekkerne på markedet.

Bilen som var involvert i denne ulykken var en H3, den minste av Hummer-bilene. Les mer om de ulike typene her.

MACHOBIL MED STORE SKADER: Bilføreren av Hummeren, som skal ha passert et rødt lys, er mistenkt for promillekjøring. Foto: JOHN CATO JOHANSEN
MACHOBIL MED STORE SKADER: Bilføreren av Hummeren, som skal ha passert et rødt lys, er mistenkt for promillekjøring. Foto: JOHN CATO JOHANSEN Vis mer
image: Hummer smadret personbil i Oslo sentrum
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media