Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dyremishandling:

Hun bandt hunden sin til et tre. Lo høyt mens hun skjøt den fem ganger

Grufulle videoer delt i sosiale medier.

DYREMISHANDLING: En 23 år gammel kvinne og hennes 25 år gamle kjæreste er tiltalt for grov dyremishandling. Foto: Politiet / Facebook
DYREMISHANDLING: En 23 år gammel kvinne og hennes 25 år gamle kjæreste er tiltalt for grov dyremishandling. Foto: Politiet / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 23 år gammel kvinne og hennes 25 år gamle kjæreste er i Cumberland County i North Carolina tiltalt for grov dyremishandling.

Kvinnen la 17. april ut en status på sin Facebook-konto der hun skrev at hun hadde funnet et nytt hjem til hunden sin, Cam. I stedet bandt hun og kjæresten Cam til et tre før 23-åringen skjøt hunden fem ganger.

Deretter tok mannen over rifla, og fyrte av flere skudd. Hele seansen ble filmet og delt på sosiale medier.

På videoen, som inneholder veldig sterke bilder, kan man høre hvordan de to ler og har en munter tone mens det hele utspiller seg.

En rekke videoer

Motivet for hundedrapet er foreløpig ikke avklart. Samme dag som skytingen fant sted, skrev paret flere statusoppdateringer på Facebook.

- Trist at han må dra, men han vil bli mye lykkeligere når han kommer dit han skal, skrev hun blant annet ifølge lokalavisa Fayetville Observer.

- Han kommer til å få et godt nytt liv, skal 25-åringen ha svart.

I stedet tok de altså hunden med ut i skogen og regelrett henrettet den. Politiet har tatt beslag i en rekke videoer og bilder, samt tekstmeldinger mellom de to der de diskuterer skytingen.

Kausjon

Avisa skriver også at hunden i utgangspunktet skal ha tilhørt kvinnens eksmann, men at hun overtok eierskapet da han ble utstasjonert i Sør-Korea for ett år siden.

Retten i Cumberland County satte i utgangspunktet kausjonen for kvinnen til 90 000 kroner og 45 000 kroner for kjæresten, men denne senere hevet til 210 000 for begge to.

Aktor i saken, Billy West, sier til Fayettville Observer at han ikke vil gå inn på detaljer i saken, men påpeker likevel hvor alvorlig dette tilfellet av dyremishandling er.

- Vi kommer til å jobbe hardt for å oppnå rettferdighet i denne saken. Det vi vet så langt er foruroligende, sier han.