Hun banket og helte kokende vann på kjæresten. Nå er hun dømt til sju års fengsel

Alex Skeel står fram med sin historie, og håper han kan hindre andre i å gjennomgå det samme som ham.

DØMT: Den 22 år gamle kvinnen er dømt til sju og et halvt år i fengsel etter å ha mishandlet kjæresten sin Alex Skeel i en årrekke. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix
DØMT: Den 22 år gamle kvinnen er dømt til sju og et halvt år i fengsel etter å ha mishandlet kjæresten sin Alex Skeel i en årrekke. Foto: REX / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En 22 år gammel kvinne ble denne uka dømt til sju og et halvt års fengsel for å ha misbrukt og manipulert kjæresten sin i en årrekke. Det er ifølge BBC den første dommen av sitt slag i Storbritannia der en kvinne er funnet skyldig.

I retten fikk man høre at hun hadde nektet Alex Skeel mat, knivstukket ham, helt kokende vann på ham, tvunget ham til å sove på gulvet og nektet ham å treffe familien sin.

Hun lot ham heller ikke oppsøke legehjelp for å få skadene hun hadde påført ham behandlet.

Kokende vann

Paret møttes da de var 16 år gamle, og allerede tidlig i forholdet var det klart at den nå 22 år gamle kvinnen var kontrollerende. Hun bestemte hvordan han skulle kle seg, og kunne tidvis bli voldelig.

I løpet av de siste ni månedene av forholdet eskalerte det ytterligere.

Naboene ringte politiet etter å ha hørt rop og skrik fra parets leilighet i juni i fjor. Etter at ambulansepersonalet ankom stedet, oppdaget de at Skeel hadde brannskader flere steder på kroppen der samboeren hadde helt kokende vann på ham.

Det skal også ha vært innslag av psykisk misbruk. I retten ble det fortalt at hun på et tidspunkt fortalte Skeel at bestefaren hans var død. Etter at han hadde grått i to timer sa hun ifølge The Independent at det hele var en løgn, og kjeftet på ham fordi han brydde seg om familien sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer