- Hun ble tvunget til å være en annen

Ga Barbora Skrlova (33) sønnens identitet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/PRAHA (Dagbladet): Dagbladet møtte i går kveld den 43 år gamle teaterinstruktøren og forfatteren. 43-åringen har i Norge utgitt seg for å være Barbora Skrlovas pappa. Den 33 år gamle kvinnen brukte hans 13 år gamle sønns identitet, «Adam», da hun kom i høst og begynte på Marienlyst skole i Oslo.

- Hvordan jeg vil beskrive Barbora? Hun er en person som er sikker - tenker seg om ti ganger - før hun gjør noe. Hun er veldig ordentlig. Hun ble tvunget til å være en annen, sier 43-åringen.

Barbora Skrlova (33) møtte i retten i Praha i går, i skateklærne hun gikk med som «Adam» i Oslo. Med seg hadde hun et Tommy og Tiger’n-blad og en bamse.

Pedofil-beskyldninger

43-åringen ble pågrepet 18. desember, siktet for å ha bidratt til overgrep mot «Adam». Politiet mente «faren» hadde solgt «Adam» til pedofile menn. Så viste det seg at 13 år gamle «Adam» i virkeligheten var 33 år gamle Barbora, som opptrådte som ung gutt fra hun kom til Norge.

43-åringen ble onsdag løslatt fra varetekt, renvasket for de grove beskyldningene som var rettet mot ham. Han har nå fått et forelegg for falsk forklaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer