- Hun er ekstremt manipulerende og veltalende

Spredte sex-rykter om politimann som ikke lånte bort penger.

- SJELDEN OPPLEVD MAKEN:  Politimannen Frode Anmarkrud var blant annet sentral under kidnappingsdramaet på Torp flyplass i 2004. I løpet av sine 30 år i politiet har han knapt møtt en så manipulerende person som Marie Madeleine Larsen. ARKIVFOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET.
- SJELDEN OPPLEVD MAKEN: Politimannen Frode Anmarkrud var blant annet sentral under kidnappingsdramaet på Torp flyplass i 2004. I løpet av sine 30 år i politiet har han knapt møtt en så manipulerende person som Marie Madeleine Larsen. ARKIVFOTO: TORBJØRN BERG/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den rutinerte politimannen Frode Anmarkrud i Sandefjord mener det er riktig å advare folk mot den 54 år gamle kvinnen med navn og bilde.

Han etterforsket flere saker med henne foran rettssaken i 2007.

Da ble hun blant annet dømt for å bestille til stort selskap på en restaurant i Oslo uten å dukke opp.

Dagbladet har også skrevet om en falsk restaurantbestilling i Oppegård der dr. Madeleine Larsen skulle feire stort bryllup.

Hjelper eller offer - I løpet av mine 30 år i politiet har jeg sjelden møtt på en så manipulerende og veltalende person. Hun spiller enten på rollen som hjelper eller lidende offer og «treffer» mange på direkten. Det er jo ingen som har mistanker om noe snusk mot en velkledd kvinne i 50-årene. Da jeg avhørte henne første gang, var hun på fornavn direkte og brukte en tone som om vi var gamle venner.

- Jeg måtte minne henne om hvorfor hun var innbrakt, sier Anmarkrud til Dagbladet.

Kontakt på danskebåten Seinest for et par uker siden ble en pensjonert kollega av Anmarkrud rammet av kvinnens ryktespredning.

- Hun kom i snakk med min kollega på danskebåten. Hun presenterte seg som diakon eller organist, og fikk skyss med han i bilen fra Larvik til Tønsberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer