Siv Jensen har fremdeles tillit til Listhaug:

- Hun er en solid statsråd

Frp-lederen skriver dette på sin Facebook-side.

STØTTE: Siv Jensen sier hun ser på Sylvi Listhaug som en solid statsråd. Foto: NTB scanpix
STØTTE: Siv Jensen sier hun ser på Sylvi Listhaug som en solid statsråd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet/NTB): - Nå er det vel på tide å roe ned. Sylvi har gitt en uforbeholden unnskyldning. Hun er en solid statsråd som jobber for et trygt og sikkert Norge, skriver Frp-leder Siv Jensen på sin Facebook-side fredag kveld.

Tirsdag bemerket hun på samme side at det var mye debatt om Listhaugs Facebook-melding, tok statsråden i forsvar og mente at Ap-leder Jonas Gahr Støre gikk langt over streken.

- Jeg forstår det er blitt en diskusjon om ord og bildebruk. Frp tåler en tøff debatt. Tidspunktet ble likevel galt. Når Jonas Gahr Støre sier at Sylvi «bevisst, kalkulert, nører oppunder akkurat det hatet som tok så mange liv 22. juli», er det langt over streken for en anstendig debatt. Derfor mener jeg det er på sin plass å ta Sylvi i forsvar, skrev hun da.

Blomsterhav

Flere hundre har sendt blomster til Sylvi Listhaugs kontor fredag. En støtteaksjon er satt i gang på Facebook-gruppa «Slå ring om Norge». Det har ført til at hennes kontor i Justisdepartementet fredag ettermiddag var i ferd med å fylles av blomster.

- Jeg har fått blomster fra folk i hele landet, og medlemmer i andre partier, som KrF. Jeg har lest en del av kortene, og de sier så mye fint og ber meg stå på, sier Listhaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer