Hun er Frode Bergs verste mareritt

Hun avviste norsk presse vennlig, snudde på sine høye hæler og forsvant inn i rettssalen. Beryktede Milana Digajeva skal få Frode Berg spiondømt.

OBERST: Milana Digajeva er kvinnen som skal få den spiontiltalte nordmannen Frode Berg dømt. Hun avviser å snakke med norsk presse. Foto: Henning Lillegård
OBERST: Milana Digajeva er kvinnen som skal få den spiontiltalte nordmannen Frode Berg dømt. Hun avviser å snakke med norsk presse. Foto: Henning Lillegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MOSKVA (Dagbladet): Iført en blå kåpe med uniformen til en sjefsaktor under, gikk Milana Digajeva inn i byretten i Moskva like etter 09.20 norsk tid i går.

Norsk og utenriks presse flokket seg rundt henne før rettsstart i går, men alle ble vennlig avvist av den beryktede aktoren hvis offisielle tittel er oberst ved Moskva statsadvokatembete.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer