Hun er listet som C-kjendis...

Men det ser ikke leserne ut til å bry seg om. Her er årets mest leste kjendissaker!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I høst kom det aller første leksikonet over norske kjendiser i hyllene. Her var profiler som Wenche Myhre og Sissel Kyrkjebø listet som A-kjendiser, mens «Idol»-Tone Damli Aaberge og kunstneren Marianne Aulie måtte nøye seg med B- og C-stempelet.

Kategoriseringen kan imidlertid se ut til å være lite retningsgivende for hva folk flest vil lese om. På toppen av listen over årets mest leste kjendissaker på Dagbladet.no troner artikkelen om hvordan sistnevnte «provoseres av andre nakne kvinner». Marianne Aulie stilte opp heller lettkledt i mannebladet FHM og bildene gikk sin seiersgang i landets aviser og nettsider.

Daglig leder og redaktør for «Norsk kjendisleksikon», Einar Røhnebæk i Aller Forlag har ingen planer om å oppgradere C-listede Aulie i en eventuell senere utgave av leksikonet.

- Nei, det ser jeg ingen grunn til. Folk leser om henne fordi hun kler av seg. Det er ikke noe mer hokus pokus enn det. A-, B, og C-listingen går på andre kriterier enn hvorvidt man kaster klærne. Du blir ikke en bred, folkekjær kjendis i A-klassen ved å kle av deg, dessverre. Eller heldigvis, vil kanskje mange si.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer