- Hun er lojal mot fremmede makter

Fremskrittspartiet mener utnevnelsen av Manuela Ramin-Osmundsen ikke er bra for Norge. - Jeg har det norske folks støtte, svarer statsråden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De to største partiene blant opposisjonen er delte i synet på Stoltenbergs utnevnelse av Manuela Ramin-Osmundsen som barne- og likestillingsminister. Hun skal også jobbe med inkluderingsspørsmål.

Hun er historiens første norske statsråd med førstegenerasjons-innvandrer-minoritetsbakgrunn.

Høyres Per Kristian Foss slår ring om den nybakte statsråden, mens Fremskrittspartiet mener utnevnelsen er en «lite heldig utvikling for landet».

- Vi kjenner fortida hennes

- Det er svært overraskende at man har valgt å gjøre Osmundsen til ny inkluderingsminister. Vi kjenner fortida til Osmundsen da hun som tidligere leder i UDI fikk sterk kritikk, blant annet i forbindelse med Graver-utvalgets rapport, sier Frps innvandringspolitiske talsmann Per Willy Amundsen til Dagbladet.no.

- Er det ikke på tide å la fortida ligge?

- Denne posten er for viktig. Hun har tidligere vist hvordan hun fungerer i en viktig lederposisjon, den gangen vurderte man ikke det som heldig. Nå blir hun leder enda lengre opp i systemet på det samme fagfeltet med langt større makt og myndighet. Hun skal lede departementet som styrer UDI. Hun har lite å gå på i forhold til troverdighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer