- Hun er ute etter å ta meg. Men så fort jeg svarer er det kjønnsdiskriminerende

Donald Trump raser nok en gang mot Fox News.

- IKKE RETTFERDIGE: I etterkant av en opphetet debatt på Fox News, kritiserte Donald Trump kanalen og kalt programleder Megyn Kelly (44) «overvurdert». Presidentkandidaten kom med en rekke diskriminerende kommentarer, både underveis og i etterkant av debatten. Etter å ha beklaget i august fyrer han nå opp igjen. Foto: John Minchillo / AP / NTB
- IKKE RETTFERDIGE: I etterkant av en opphetet debatt på Fox News, kritiserte Donald Trump kanalen og kalt programleder Megyn Kelly (44) «overvurdert». Presidentkandidaten kom med en rekke diskriminerende kommentarer, både underveis og i etterkant av debatten. Etter å ha beklaget i august fyrer han nå opp igjen. Foto: John Minchillo / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ingen tegn til at mediestormen som omgir Donald Trump kommer til å roe seg ned med det første. Nå nekter han nok en gang å opptre på Fox News, etter å ha «blitt behandlet urettferdig».

De siste dagene har han gjenopplivet kritikken mot Fox News-programlederen Megyn Kelly, som fikk gjennomgå av Trump i sommer.

I en twittermelding onsdag skriver han til sine følgere: - Merker dere at lettvekteren Megyn Kelly konstant angriper meg, men når jeg slår tilbake så er det kjønnsdiskriminerende. Hun er høyt overvurdert!

Videre skriver han at han har bestemt seg for å ikke stille opp på intervjuer med Fox News den nærmeste tiden, da han føler seg urettferdig behandlet av kanalen.

- Lite diskret Milliardæren fikk enorm oppmerksomhet for sine uttalelser etter en opphetet debatt mellom de republikanske presidentkandidatene i begynnelsen av august, på Fox News. I et CNN-intervju etter sendingen, anklaget han Fox News for å stille «ondskapsfulle og urettferdige spørsmål» i debatten. Mest oppmerksomhet fikk kommentaren han rettet mot programleder Megyn Kelly (44):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.