Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ufrivillig frieri:

Hun fant ringen i kokosbollen og trodde kjæresten ville fri, men han skjønte ingenting

- Det kan se ut som om en av bakerne deres har forsøkt å fri til min kjæreste.

KOKOS-RING: Kjæresten til Jon Bach Svendsen fant denne ringen i kokosbollen, men han måtte skuffe henne med at dette ikke var et frieri han kjente til. Foto: Privat
KOKOS-RING: Kjæresten til Jon Bach Svendsen fant denne ringen i kokosbollen, men han måtte skuffe henne med at dette ikke var et frieri han kjente til. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mange drømmer om et romantisk frieri fra sin framtidige bedre halvdel, og kanskje var det nettopp dette kjæresten til danske Jon Bach Svendsen tenkte i helga.

De to hadde nemlig vært ute og handlet kokosboller på det lokale bakeriet, og i sin bolle fant hun en ring.

Problemet var bare at Svendsen ikke hadde lagt ringen der. Og han hadde ingen planer om å fri.

Hadde ikke noe svar

Til danske TV 2 forteller den litt forfjamsede dansken hva som skjedde.

- Kjæresten min hadde kjempet seg gjennom kokosbollen da hun plutselig beit i ringen. Hun sa med en gang: «Hva er dette?».

Han forteller videre til Dagbladet at han raskt så at det var snakk om en giftering, men han hadde ikke noe godt svar på hva den gjorde der.

- Det kunne godt vært et frieri da vi har vært sammen i seks år, men det var det altså ikke, sier han.

- Cheesy move!

Etter at den første skuffelsen hadde lagt seg, valgte paret å ta hele episoden med en dose humor. Svendsen kontaktet også bakeriet hvor de hadde gått til innkjøp av bakverket.

«Kjære Lagkagehuset. Vi handlet hos dere i dag, og det kan se ut som om en av bakerne deres har forsøkt å fri til min kjæreste ved å gjemme denne gifteringen i en kokosbolle. Cheesy move!», skriver han.

Og Lagkagehuset var ikke sene med å komme på banen med en uforbeholden unnskyldning. De sier at seansen er «uakseptabel», og har gitt paret et gavekort på 500 kroner som plaster på såret.

Svendsen er ikke helt fornøyd med det.

- Vi hadde jo kanskje håpet å få en bryllupskake eller kanskje til og med en bryllupsreise, flirer han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!