Hun fikk sparken av Shell etter å ha stoppet fyllekjørerne. Hun hadde nemlig glemt å ta på seg refleksvesten

Oppfordres til boikott på Facebook.

FIKK FYKEN: Danske Gitte Niegsch fikk sparken etter at hun stoppet tre fyllekjørere på bensinstasjonen der hun jobbet. Nå oppfordres det til boikott av stasjonen i Slagelse på Facebook. Skjermdump: Facebook
FIKK FYKEN: Danske Gitte Niegsch fikk sparken etter at hun stoppet tre fyllekjørere på bensinstasjonen der hun jobbet. Nå oppfordres det til boikott av stasjonen i Slagelse på Facebook. Skjermdump: Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da danske Gitte Niegsch (33) ble kalt inn på kontoret til sjefen sin på Shell-stasjonen i Slagelse der hun jobbet, var hun sikker på at hun skulle få ros og kanskje en påskjønnelse.

Hun hadde nemlig to ganger hjulpet politiet med å pågripe fyllekjørere, og hadde fått de beste skussmål av politiet for sin innsats. Dermed var sjokket stort da beskjeden kom: «Du har sparken med umiddelbar virkning».

Ingen vest Grunnen til at pipen hadde fått en så til de grader annen lyd var at Gitte ikke hadde tatt på seg den gule refleksvesten alle ansatte må bære når de færes i området rundt bensinpumpene.

Ettersom dette var brudd på vilkårene i arbeidskontrakten var det kroken på døra med en eneste gang.

- Hun sa: «Gitte, du har gjort en feil. Du hadde ikke på deg den gule vesten, og du har brutt personalreglene så du må forsvinne med en gang». Under møtet forsto jeg ingenting. Jeg trodde at de skulle takke meg, men i stedet ga de meg et ark og sa at jeg skulle gå. Jeg var oppløst i tårer og kunne ikke forstå hvordan jeg kunne miste jobben jeg elsket så høyt, forteller en gråtende Gitte ifølge svenske Kvällsposten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.