Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Hun går rundt i korridorene og prater i vei med folk»

Per Sandberg vedder på at Siv Jensen er tilbake neste onsdag.

VENTER PÅ SIV: Per Sandberg og Fredrik Färber kommer her ut av ullevåll sykehus etter å ha besøkt Siv Jensen etter at partilederen brakk ryggen torsdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
VENTER PÅ SIV: Per Sandberg og Fredrik Färber kommer her ut av ullevåll sykehus etter å ha besøkt Siv Jensen etter at partilederen brakk ryggen torsdag. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist torsdag brakk Siv Jensen ryggen på to steder.

Ifølge kommunikasjonssjef i Frp, Fredrik Färber, «er formen til partilederen så god at hun er bekreftet til ValgCampen», partiets sommerleir i Stokke 18.juni.

- Vi har ikke fått bekreftet når hun skrives ut fra sykehuset, men det skjer veldig snart, skriver han i en sms til Dagbladet.

Veddemål
I stedet for spekulasjonen om partiet framover og sin egen rolle, er Per Sandberg langt mer opptatt av å inngå veddemål med Dagbladet om når Jensen vil være tilbake på jobb.

- Jeg har nettopp kommet fra nytt besøk hos Siv. Jeg villig til å inngå et veddemål med Dagbladet om at Siv Jensen er tilbake allerede på sentralstyrets neste møte onsdag 15.juni, sier Sandberg, og legger til:

- Siv er i kjempeform. Hun har det bra. Men hun er fryktelig irritert fordi hun må hvile, sier han og ler.

Helse-ammunisjon
Jensen skal ha brukt sykehusoppholdet til å skaffe ny ammunisjon til helsedebatten.

- Hun koker etter å få kaste seg inn i den politiske debatten. Hun har gått rundt i korridorene og prata i vei med folk, sier Sandberg.

Bøyer og tøyer
Men også ekspertene som uttalte til VG at de tviler på at Jensen blir frisk til valgkampen, har satt fart på partilederen.

- Dessuten var hun mektig irritert over de ekspertene som uttalte seg hvor lenge hun kan bli liggende. Hun ligger ikke med brukket rygg. Hun er oppe og går. Hun bøyer og tøyer.

BRAKK RYGGEN: Torsdag brakk Siv Jensen ryggen under en fisketur med familie og venner. Fredag i forrige uke fikk Siv Jensen sykebesøk på Ullevål av nestleder Per Sandberg og Frps kommunikasjonssjef Fredrik Färber. Foto: Privat
BRAKK RYGGEN: Torsdag brakk Siv Jensen ryggen under en fisketur med familie og venner. Fredag i forrige uke fikk Siv Jensen sykebesøk på Ullevål av nestleder Per Sandberg og Frps kommunikasjonssjef Fredrik Färber. Foto: Privat Vis mer