«Hun har det bare helt forferdelig»

STAVANGER (Dagbladet): Først fikk Tapouk Tahrmineh Behzad (29) beskjed om at ektemannen var likvidert. Deretter fikk hun et nytt sjokk: Familiens nærmeste venn, mannen til bestevenninnen, var siktet for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun forstår ikke at sjalusi kan være motivet for drapet.

- Hun er fullstendig knust. Hun har det bare helt forferdelig, sier advokat Ragnhild Øverland, som er oppnevnt som bistandsadvokat for den 29 år gamle enken til den likviderte drosjesjåføren Taher Hamidi.

I slutten av juni reiste Tapouk Tahrmineh Behzad med sine to sønner på sju og ni år på ferie til Iran. På samme fly satt bestevenninnen - den drapssiktedes kone. Hun hadde også med seg sine to små barn.

Endelig skulle de to kvinnene på ferie til hjemlandet Iran.

De skulle besøke familie. Ungene skulle få møte besteforeldrene. Venner skulle oppsøkes, de skulle virkelig nyte livet i sitt gamle hjemland.

Etter noen uker i Iran kom en uventet telefon fra Norge: Ektemannen til bestevenninnen (den nå drapssiktede 42-åringen) fortalte at hennes mann, Taher Hamidi, var blitt funnet drept i sin egen drosjebil.

Seinere fikk Tapouk Tahrmineh Behzad vite at ektemannen var blitt likvidert og at han var funnet i drosjebilen med strupen skåret over og stukket flere ganger med kniv.

Den 29 år gamle kvinnen kom seg på første fly hjem til Stavanger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer