Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hun har det tøft

Kvinnen i Ingebrigtsen-saken har søkt advokathjelp. Nå utelukkes ikke politianmeldelse.

FÅR ADVOKATHJELP: Den 25 år gamle kvinnen i Ingebrigtsen-saken. Foto: Jostein L. Østring/ Nordlys.
FÅR ADVOKATHJELP: Den 25 år gamle kvinnen i Ingebrigtsen-saken. Foto: Jostein L. Østring/ Nordlys. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag kontaktet også kvinnen som Roger Ingebrigtsen skal ha hatt et seksuelt forhold til da hun var 17 år, advokat.

- Det er klart at det har vært tøft for henne, det er mye trykk i media og en del negativ omtale av henne, sier advokat Thomas Hansen til Dagbladet.

Ikke tatt stilling til anmeldelse Både jenta selv og Arbeiderpartiets partisekretær Raymond Johansen har tidligere gjort det klart at anmeldelse av saken ikke har vært aktuelt, fordi jenta ikke ønsker det. Årsaken til det skal blant annet være at jenta ikke ønsker å bidra til at hun blir identifisert.

Men i et intervju med Nordlys tidligere i dag, vil jenta ikke kommentere hvorvidt hun ønsker å anmelde. Advokaten sier i kveld at dette ikke er tatt stilling til.

- Det er et spørsmål som ikke er tatt stilling til. Jeg kan ikke si hverken ja eller nei. Hvis jeg mener at det har skjedd noe straffbart, vil jeg vurdere politianmeldelse, sier Hansen.

Roger Ingebrigtsens advokat, John Christian Elden, sa til Dagbladet i går og til Nordlys tidligere i dag at det etter hans vurdering ikke har skjedd noe straffbart i saken.

Elden sa i går til Dagbladet at hans klient tar saken tungt.

- En voldsom belastning Raymond Johansen ledet i kveld krisemøtet i Troms Ap. Han sier til Dagbladet at saken er tung for begge parter, og at partiet forsøker å være der for både Ingebrigtsen og kvinnen.

- Vi har løpende kontakt med jenta, de som er rundt henne og med Roger Ingebrigtsen. Dette er en voldsom belastning for alle involverte og deres familier. Vi forsøker å bistå så godt vi kan, sier han.

ADVOKATHJELP: Thomas Hansen bistår 25-åringen.
ADVOKATHJELP: Thomas Hansen bistår 25-åringen. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!