- Hun har det vondt

TRONDHEIM (Dagbladet): - Min datter har det vondt, fryktelig vondt. Men det var en lettelse for henne å få snakke med politiet, og ikke minst å bli trodd av folk hun har rundt seg, sier moren til den 25 år gamle kvinnen som har anmeldt friidrettstreneren Kjell Arve Husby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Moren føler at saken er blitt ensidig presentert i media, fordi jentene ikke har hatt mulighet til å stå fram med sin versjon av hva som har skjedd. - Jeg føler behov for å gjøre et eller annet. Det er veldig vondt, det som skjer. Det er ikke lett å stå fram og si noe i det hele tatt, men nå trenger min datter støtte, sier moren.

Hun understreker at de involverte utøverne har prøvd å holde en lav profil, både for å beskytte seg selv og Kjell Arve Husbys familie.

- Det er ikke jentenes skyld at saken har tatt av i media. De har gått forsiktig fram hele veien, men så eksploderte det plutselig, sier moren.

Beskyldninger

Hun har lest sterke beskyldninger mot datteren i avisene, og opplever dette som fryktelig vondt. - Det var et sjokk å lese beskyldningene. Alle som kjenner min datter vet at bildet som er kommet fram i media ikke er riktig, sier moren.

25-åringen selv har sagt at «Vi må være tålmodige. Vi kan ikke gå ut og avkrefte hver påstand som kommer fram i pressen. Sannheten vil komme fram en dag».

I media er det blant annet blitt hevdet at det skal ha vært et intimt forhold mellom 25-åringen og Husby.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer