Verdensrekord

Hun har verdens største(!) munn

Røper hva hun synes er det kuleste med det enorme gapet.

BREDT SMIL: Samatha Ramsell har fått en enorm følgerskare på sosiale medier på grunn den store munnen hennes. Skjermdump: Instagram/Samatha Ramsdell
BREDT SMIL: Samatha Ramsell har fått en enorm følgerskare på sosiale medier på grunn den store munnen hennes. Skjermdump: Instagram/Samatha Ramsdell Vis mer
Publisert

Guinness World Record bekrefter at Samantha Ramsdell, fra Connecticut i USA, er rekordinnehaver for verdens største munngap blant kvinner.

Munnen hennes måler 6,56 centimeter loddrett, når hun åpner munnen så mye hun kan.

Når den måles vannrett, når munnen mer enn 10 centimeter.

Ramsdell forteller at hun alltid har visst at hun har en stor munn, men hun ante ikke at den kom til å gjøre henne berømt.

- Jeg trodde aldri at det ville være mulig å bli så kjent for munnen min, sier Ramsdell til CNN.

Over en million følgere

31-åringen har i lengre tid lagt ut videoer på både Instagram og TikTok, og følgerskaren har ikke latt vente på seg. I skrivende øyeblikk har hun rundt 86 000 følgere på Instagram og utrolige 1,7 millioner følgere på TikTok.

I en av videoene hennes røper Ramsdell at det kuleste med å ha en stor munn, er å klare å gape over store smørbrød, slik at hun får en perfekt bit ved hvert jafs (se video under).

I flere av videoen viser Ramsdell hvor stort gapet hennes er, ved å putte store matvarer inn i munnen.

Ble mobbet

Men det har ikke alltid vært morsomt å ha den største munnen i verden for Ramsdell. Hun sier til CNN at hun ble mobbet da hun vokste opp for munnstørrelsen.

SVEIS: Friidrettsutøveren Anna Ryzhykova fra Ukraina får ikke bare oppmerksomhet for løpingen. Vis mer

Ramsdell forklarer at det pleide å være noe som gjorde henne veldig usikker, og at hun forsøkte å skjule den store munnen da hun var yngre. I dag mener hun den store munnen er en av de største og beste tingene ved seg selv.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer