- Hun kjørte kanskje litt feil

Her stoppet traktor-turen til uheldig kvinne i Vestfold.

TIDENES FEILKJØRING?: Løftearmen sto trolig for høyt opp i lufta, og da føreren skulle kjøre gjennom en veiundergang mellom Stavern og Larvik sa det stopp. Foto: Rolf Svendsen
TIDENES FEILKJØRING?: Løftearmen sto trolig for høyt opp i lufta, og da føreren skulle kjøre gjennom en veiundergang mellom Stavern og Larvik sa det stopp. Foto: Rolf SvendsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Løftearmen sto trolig for høyt opp i lufta, og da føreren skulle kjøre gjennom en veiundergang mellom Stavern og Larvik sa det stopp.

- Det var en uheldig dame som kanskje kjørte litt feil. Det var ingen som ble skadd i uhellet, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

- Hun hadde ikke høy hastighet, og dette er ikke noe vi vil reagere på, sier han.

Hendelsen skjedde klokka 17.53 i ettermiddag.

Andre traktornyheter? Joda. En bonde på Randaberg i Rogaland oppdaget tilfeldigvis at traktoren hans ikke sto der han hadde parkert den, og så den bli kjørt et stykke borte, ifølge politiloggen for Rogaland politidistrikt.

Bonden hoppet i bilen og forsøkte å hindre at tyven kom ut på veien med den ved å stanse foran traktoren, noe som førte til at bilen fikk skader og traktoren forsvant. Politipatruljer søkte i området og fant den forlatt etter en stund bak en låve i nærheten. En 15 år gammel gutt, som skal ha stukket av fra ungdomshjem, mistenkes for forholdet.